Näringsvärde Restaurant, latino, tamale, pork

Namn: Restaurant, latino, tamale, pork  Livsmedel hämtat från USDA
Originalnamn:
Livsmedelsgrupp: Restaurant foods 109


Makronutrienter mm per 100 g Restaurant, latino, tamale, pork

Kalorier174 kcal
Proteiner7,3 g
Kolhydrater
  varav Fibrer
  varav Sockerarter
15,8 g
  2,4 g
  0,5 g
Fett
  varav Mättat
  varav Enkelomättat
  varav Fleromättat
9 g
  2,7 g
  3,2 g
  2,1 g
Kolesterol20 mg
Salt1,2 g
Aska1,8 g
Vatten66 g

Energifördelning (E%) av kalorier i Restaurant, latino, tamale, pork

Näringstäthet Restaurant, latino, tamale, pork

Restaurant, latino, tamale, pork är ett skapligt näringstätt livsmedel, 100 g ger ca 12% av det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av essentiella näringsämnen.

Näringsämnen Restaurant, latino, tamale, pork (100 g)

Fettlösliga Vitaminer
NäringsämneMängd% av RDI
Vitamin A12 µg1,5%
ß-Karoten113 µg-
Vitamin D0,3 µg6%
Vitamin E0,53 mg4,4%
Vitamin K5,1 µg6,8%
Vattenlösliga Vitaminer
NäringsämneMängd% av RDI
Vitamin B1 (tiamin)0,04 mg3,6%
Vitamin B2 (riboflavin)0,05 mg3,6%
Vitamin B3 (niacin)1,29 mg8,1%
Vitamin B60,13 mg9,4%
Vitamin B9 (folat)39 µg19,5%
Vitamin B120,11 µg4,4%
Vitamin C16,4 mg20,5%
Mineraler
NäringsämneMängd% av RDI
Fosfor120 mg17,1%
Järn0,87 mg6,2%
Kalcium75 mg9,4%
Kalium152 mg7,6%
Magnesium26 mg6,9%
Natrium473 mg94,6%
Selen9,8 µg17,8%
Zink1,2 mg12%
Fettsyror
NäringsämneMängd% av RDI
Fettsyra 18:30,1 g3,6%
DHA (Fettsyra 22:6)0 g1%
Fettsyra 12:00,01 g-
Fettsyra 14:00,1 g-
Fettsyra 16:01,69 g-
Fettsyra 18:00,82 g-
Fettsyra 20:00,02 g-
Fettsyra 16:10,15 g-
Fettsyra 18:13,01 g-
Fettsyra 18:21,84 g-
Fettsyra 20:40,03 g-
EPA (Fettsyra 20:5)0 g-
DPA (Fettsyra 22:5)0 g-

Fördelning av essentiella näringsämnen i Restaurant, latino, tamale, pork

Information om näringsvärde Restaurant, latino, tamale, pork

Källa
Alla näringsvärden kommer från USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28. USDA.
Rekommenderat Dagligt Intag (RDI)
RDI som används i beräkningarna är hämtat från Livsmedelsverkets Rekommenderat dagligt intag för märkningsändamål.
Livsmedelsverket har inte tagit fram RDI för fettsyrorna, dessa RDI-värden är ungefärliga och bör inte tas som vetenskaplig sanning.
% av RDI räknas ut genom att ta motsvarande näringsvärde i Restaurant, latino, tamale, pork och se hur stor andel av RDI som täcks av 100 gram av livsmedlet.
Energifördelning (E%)
Energiprocenten visar hur stor andel av energin som kommer från de energigivande näringsämnena (protein, fett, kolhydrater, alkohol och fibrer). I diagrammet ingår eventuella fibrer i den totala mängden kolhydrater.
Läs mer om Energi, kalorier och energiprocent.
Näringstäthet
Näringstätheten räknas här ut genom att se hur stor del av det rekommenderade dagliga intaget av de essentiella näringsämnena som täcks av 100 g Restaurant, latino, tamale, pork. De essentiella näringsämnena är alla näringsvärden ovan som har ett värde i % av RDI, förutom Folat. Det finns många fler essentiella näringsämnen, men här används bara de som finns tillgängliga i Livsmedelsdatabasen.
Läs mer om Näringstäthet och vikten av en näringstät kost.
Färgkodning
I tabellerna med näringsämnen/näringsvärden används färgkodning för att lättare se vilka näringsämnen som det finns mycket av i Restaurant, latino, tamale, pork. Färgkodningen visas bara för essentiella näringsämnen som har ett RDI framtaget av Livsmedelsverket, se ovan om RDI.
FärgRDI %
Vit0-20 %
Ljusblå20-50 %
Ljusgrön50-85 %
Grön85- %