Näringsvärde Restaurant, chinese, chicken and vegetables

Namn: Restaurant, chinese, chicken and vegetables  Livsmedel hämtat från USDA
Originalnamn:
Livsmedelsgrupp: Restaurant foods 109


Makronutrienter mm per 100 g Restaurant, chinese, chicken and vegetables

Kalorier95 kcal
Proteiner8,2 g
Kolhydrater
  varav Fibrer
  varav Sockerarter
5,4 g
  0,9 g
  2,9 g
Fett
  varav Mättat
  varav Enkelomättat
  varav Fleromättat
4,6 g
  0,8 g
  1,1 g
  2,1 g
Kolesterol21 mg
Salt1 g
Aska1,6 g
Vatten80,2 g

Energifördelning (E%) av kalorier i Restaurant, chinese, chicken and vegetables

Näringstäthet Restaurant, chinese, chicken and vegetables

Restaurant, chinese, chicken and vegetables är ett skapligt näringstätt livsmedel, 100 g ger ca 13% av det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av essentiella näringsämnen.

Näringsämnen Restaurant, chinese, chicken and vegetables (100 g)

Fettlösliga Vitaminer
NäringsämneMängd% av RDI
Vitamin A56 µg7%
ß-Karoten286 µg-
Vitamin D0 µg0%
Vitamin E0,77 mg6,4%
Vitamin K54,7 µg72,9%
Vattenlösliga Vitaminer
NäringsämneMängd% av RDI
Vitamin B1 (tiamin)0,03 mg2,7%
Vitamin B2 (riboflavin)0,12 mg8,6%
Vitamin B3 (niacin)1,69 mg10,6%
Vitamin B60,23 mg16,6%
Vitamin B9 (folat)40 µg20%
Vitamin B120,07 µg2,8%
Vitamin C8,1 mg10,1%
Mineraler
NäringsämneMängd% av RDI
Fosfor73 mg10,4%
Järn0,56 mg4%
Kalcium20 mg2,5%
Kalium185 mg9,2%
Magnesium15 mg4%
Natrium413 mg82,6%
Selen8,1 µg14,7%
Zink0,43 mg4,3%
Fettsyror
NäringsämneMängd% av RDI
Fettsyra 18:30,26 g9,4%
DHA (Fettsyra 22:6)0 g0,5%
Fettsyra 12:00 g-
Fettsyra 14:00,01 g-
Fettsyra 16:00,5 g-
Fettsyra 18:00,22 g-
Fettsyra 20:00,01 g-
Fettsyra 16:10,03 g-
Fettsyra 18:11,04 g-
Fettsyra 18:21,78 g-
Fettsyra 20:40,02 g-
EPA (Fettsyra 20:5)0 g-
DPA (Fettsyra 22:5)0 g-

Fördelning av essentiella näringsämnen i Restaurant, chinese, chicken and vegetables

Information om näringsvärde Restaurant, chinese, chicken and vegetables

Källa
Alla näringsvärden kommer från USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28. USDA.
Rekommenderat Dagligt Intag (RDI)
RDI som används i beräkningarna är hämtat från Livsmedelsverkets Rekommenderat dagligt intag för märkningsändamål.
Livsmedelsverket har inte tagit fram RDI för fettsyrorna, dessa RDI-värden är ungefärliga och bör inte tas som vetenskaplig sanning.
% av RDI räknas ut genom att ta motsvarande näringsvärde i Restaurant, chinese, chicken and vegetables och se hur stor andel av RDI som täcks av 100 gram av livsmedlet.
Energifördelning (E%)
Energiprocenten visar hur stor andel av energin som kommer från de energigivande näringsämnena (protein, fett, kolhydrater, alkohol och fibrer). I diagrammet ingår eventuella fibrer i den totala mängden kolhydrater.
Läs mer om Energi, kalorier och energiprocent.
Näringstäthet
Näringstätheten räknas här ut genom att se hur stor del av det rekommenderade dagliga intaget av de essentiella näringsämnena som täcks av 100 g Restaurant, chinese, chicken and vegetables. De essentiella näringsämnena är alla näringsvärden ovan som har ett värde i % av RDI, förutom Folat. Det finns många fler essentiella näringsämnen, men här används bara de som finns tillgängliga i Livsmedelsdatabasen.
Läs mer om Näringstäthet och vikten av en näringstät kost.
Färgkodning
I tabellerna med näringsämnen/näringsvärden används färgkodning för att lättare se vilka näringsämnen som det finns mycket av i Restaurant, chinese, chicken and vegetables. Färgkodningen visas bara för essentiella näringsämnen som har ett RDI framtaget av Livsmedelsverket, se ovan om RDI.
FärgRDI %
Vit0-20 %
Ljusblå20-50 %
Ljusgrön50-85 %
Grön85- %