Näringsvärde Pasta, gluten-free, rice flour and rice bran extract, cooked, de boles

Namn: Pasta, gluten-free, rice flour and rice bran extract, cooked, de boles  Livsmedel hämtat från USDA
Originalnamn:
Livsmedelsgrupp: Cereal grains and pasta 181


Makronutrienter mm per 100 g Pasta, gluten-free, rice flour and rice bran extract, cooked, de boles

Kalorier200 kcal
Proteiner4,2 g
Kolhydrater
  varav Fibrer
40,7 g
  1,9 g
Fett1,7 g
Salt0 g
Aska0,5 g
Vatten52,8 g

Energifördelning (E%) av kalorier i Pasta, gluten-free, rice flour and rice bran extract, cooked, de boles

Näringstäthet Pasta, gluten-free, rice flour and rice bran extract, cooked, de boles

Pasta, gluten-free, rice flour and rice bran extract, cooked, de boles är ett näringsfattigt livsmedel, 100 g ger ca 3% av det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av essentiella näringsämnen.

Näringsämnen Pasta, gluten-free, rice flour and rice bran extract, cooked, de boles (100 g)

Fettlösliga Vitaminer
NäringsämneMängd% av RDI
Vitamin A0 µg0%
ß-Karoten0 µg-
Vitamin D0 µg0%
Vitamin E0 mg0%
Vitamin K0 µg0%
Vattenlösliga Vitaminer
NäringsämneMängd% av RDI
Vitamin B1 (tiamin)0 mg0%
Vitamin B2 (riboflavin)0 mg0%
Vitamin B3 (niacin)0 mg0%
Vitamin B60 mg0%
Vitamin B9 (folat)0 µg0%
Vitamin B120 µg0%
Vitamin C0 mg0%
Mineraler
NäringsämneMängd% av RDI
Fosfor132 mg18,9%
Järn0,62 mg4,4%
Kalcium21 mg2,6%
Kalium55 mg2,8%
Magnesium52 mg13,9%
Natrium4 mg0,8%
Selen0 µg0%
Zink1,08 mg10,8%
Fettsyror
NäringsämneMängd% av RDI
Fettsyra 18:30 g0%
DHA (Fettsyra 22:6)0 g0%
Fettsyra 12:00 g-
Fettsyra 14:00 g-
Fettsyra 16:00 g-
Fettsyra 18:00 g-
Fettsyra 20:00 g-
Fettsyra 16:10 g-
Fettsyra 18:10 g-
Fettsyra 18:20 g-
Fettsyra 20:40 g-
EPA (Fettsyra 20:5)0 g-
DPA (Fettsyra 22:5)0 g-

Fördelning av essentiella näringsämnen i Pasta, gluten-free, rice flour and rice bran extract, cooked, de boles

Information om näringsvärde Pasta, gluten-free, rice flour and rice bran extract, cooked, de boles

Källa
Alla näringsvärden kommer från USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28. USDA.
Rekommenderat Dagligt Intag (RDI)
RDI som används i beräkningarna är hämtat från Livsmedelsverkets Rekommenderat dagligt intag för märkningsändamål.
Livsmedelsverket har inte tagit fram RDI för fettsyrorna, dessa RDI-värden är ungefärliga och bör inte tas som vetenskaplig sanning.
% av RDI räknas ut genom att ta motsvarande näringsvärde i Pasta, gluten-free, rice flour and rice bran extract, cooked, de boles och se hur stor andel av RDI som täcks av 100 gram av livsmedlet.
Energifördelning (E%)
Energiprocenten visar hur stor andel av energin som kommer från de energigivande näringsämnena (protein, fett, kolhydrater, alkohol och fibrer). I diagrammet ingår eventuella fibrer i den totala mängden kolhydrater.
Läs mer om Energi, kalorier och energiprocent.
Näringstäthet
Näringstätheten räknas här ut genom att se hur stor del av det rekommenderade dagliga intaget av de essentiella näringsämnena som täcks av 100 g Pasta, gluten-free, rice flour and rice bran extract, cooked, de boles. De essentiella näringsämnena är alla näringsvärden ovan som har ett värde i % av RDI, förutom Folat. Det finns många fler essentiella näringsämnen, men här används bara de som finns tillgängliga i Livsmedelsdatabasen.
Läs mer om Näringstäthet och vikten av en näringstät kost.
Färgkodning
I tabellerna med näringsämnen/näringsvärden används färgkodning för att lättare se vilka näringsämnen som det finns mycket av i Pasta, gluten-free, rice flour and rice bran extract, cooked, de boles. Färgkodningen visas bara för essentiella näringsämnen som har ett RDI framtaget av Livsmedelsverket, se ovan om RDI.
FärgRDI %
Vit0-20 %
Ljusblå20-50 %
Ljusgrön50-85 %
Grön85- %