Brödost fett 17-23 g | 307 | 27,4 | 2,5 | 21 |
Brödost låg laktoshalt | 309 | 27,4 | 3 | 21 |
Feta i olja | 260 | 13,3 | 1,6 | 22,1 |
Fetaost 25 g fett av getmjölk, i saltlag | 299 | 18 | 1,2 | 25 |
Färskost fett 13 g | 167 | 7,5 | 4 | 13 |
Färskost fett 15 g creme bonjour light | 173 | 7,6 | 2,3 | 15 |
Färskost fett 30 g syrad gräddprodukt creme bonjour/cantadou | 305 | 3,5 | 4,2 | 30 |
Färskost fett 6-11 g | 151 | 8 | 4,7 | 11 |
Färskost med örter, margarin, vitlök | 385 | 2,4 | 3 | 40,6 |
Färskost, fett 30 g låg laktoshalt | 309 | 3,5 | 3,1 | 31 |
Färskost, fett 36-44 g helfet, kasakka/musta-pekka | 471 | 12 | 7,2 | 44 |
Getost, chèvre, 30 g fett, get mjölk | 356 | 21,6 | 1,2 | 29,8 |
Getost, chèvre, 30 g fett, stekt | 377 | 20,6 | 1,2 | 32,7 |
Grynost fett 1,5 g | 90 | 16,5 | 2,4 | 1,5 |
Grynost fett 2-5 g | 92 | 15,8 | 2,5 | 2 |
Grynost fett 2-5 g, laktosfri | 92 | 15,8 | 2,5 | 2 |
Grynost fettfri, låg laktoshalt | 84 | 18 | 2 | 0,3 |
Grynost, fett 2-5 g låg laktoshalt | 92 | 15,8 | 2,5 | 2 |
Halloumiost, 22 g fett | 285 | 19,5 | 2,5 | 22,1 |
Halloumiost, kokt | 356 | 24,4 | 3,1 | 27,6 |
Hemost, fett 9-14 g bondost | 206 | 20,2 | 4,3 | 12 |
Mozzarella ost | 261 | 18,6 | 0 | 20,3 |
Salladost fett 18 g av komjölk, i saltlag | 227 | 14 | 1,7 | 18 |
Salladost, fett 12-15 g, av komjölk, i saltlag | 195 | 16 | 3,7 | 13 |
Salladost, fett 2-5 %, av komjölk, i saltlag | 115 | 16,2 | 4 | 3,6 |
Salladost, fett 6-8 %, av komjölk, i saltlag | 144 | 16,1 | 3,8 | 7,1 |
Salladost, fett 9-11 %, av komjölk, i saltlag | 169 | 16 | 3,7 | 10,1 |
Smältost fett 5 g fettsnål | 139 | 23 | 0,3 | 5 |
Smältost fett 9-12 g fettsnål | 179 | 17 | 3,1 | 11 |
Smältost, fett 20-24 g, medelfet | 298 | 18,6 | 2,5 | 24 |
Smältost, fett 27-35 g, helfet | 331 | 12 | 2 | 31 |
Ugnsost av råmjölk | 70 | 4,9 | 4,9 | 3,4 |