Aladåb hemlagad | 86 | 11,8 | 0,5 | 4 |
Aladåb på kött | 95 | 12,4 | 0 | 5 |
Balkankorv | 252 | 10,9 | 4,3 | 21,5 |
Balkankorv, lätt | 156 | 12,5 | 4,3 | 10 |
Balkankorv/bratwurst | 276 | 12,7 | 0 | 25,4 |
Bastupalvad skinka | 120 | 16,4 | 0 | 6 |
Broilerpålägg | 88 | 13,9 | 3,2 | 2,1 |
Gouterkorv | 188 | 9,5 | 6,7 | 13,8 |
Grillkorv, chorizo | 270 | 18,1 | 1,2 | 21,6 |
Grillkorv, innehåller sojaprotein | 232 | 10,7 | 2,9 | 20 |
Grillkorv, kabanossi, medelvärde | 202 | 15,9 | 1 | 15,1 |
Grillkorv, köttig, medelvärde | 230 | 12,6 | 0,8 | 19,9 |
Grillkorv, köttig, ost | 251 | 13,2 | 1 | 21,2 |
Grillkorv, lätt | 145 | 9,6 | 10,3 | 7,2 |
Grillkorv, lätt, medelvärde | 167 | 11,8 | 4,3 | 11,4 |
Grillkorv, medelvärde | 228 | 8,8 | 8,4 | 17,9 |
Grillkorv, ost | 233 | 10,1 | 8,6 | 17,4 |
Gris-nötkonserv | 259 | 13 | 5 | 21 |
Grynkorv, medelvärde | 242 | 7,8 | 20,2 | 14 |
Jaktkorv, medelvärde av industriella produkter | 216 | 10,2 | 5,8 | 17,1 |
Kalkonpålägg | 95 | 16,5 | 2,3 | 2,1 |
Knackkorv, innehåller ost | 236 | 12,6 | 1,3 | 19,8 |
Knackkorv, lätt, medelvärde av industriella produkter | 157 | 11,5 | 5,1 | 10,1 |
Knackkorv, medelvärde av industriella produkter | 233 | 11,4 | 1,2 | 20,6 |
Knackrorv av broiler, atria | 198 | 12,4 | 1 | 16,1 |
Knackrorv av broiler, hk | 105 | 11,7 | 2,1 | 5,5 |
Knackrorv av kalkon, atria | 102 | 13,4 | 1,2 | 4,7 |
Kokt skinka | 107 | 16,4 | 0 | 4,5 |
Längkorv, innehåller ost | 239 | 11,6 | 7,4 | 17,8 |
Längkorv, lätt, medelvärde | 162 | 9,7 | 8,8 | 9,7 |
Länkkorv, medelvärde | 229 | 9,8 | 7,6 | 17,8 |
Lördagskorv | 229 | 8,7 | 7,2 | 18,5 |
Lördagskorv, innehåller mjölkprotein | 226 | 12,7 | 0,7 | 19,5 |
Lördagskorv, innehåller sojaprotein | 230 | 8,9 | 6,8 | 18,7 |
Lördagskorv, lätt, innehåller mjölkprotein | 190 | 9,5 | 7,2 | 13,8 |
Lördagskorv, lätt, medelvärde | 156 | 7,9 | 7,3 | 10,7 |
Lördagskorv, medelvärde av industriella produkter | 210 | 9,6 | 5,5 | 16,8 |
Medvurst | 423 | 21,9 | 0,5 | 37,6 |
Medvurst, lätt | 240 | 26,4 | 0 | 15 |
Medvurst, ultralätt 9 % fett | 202 | 30 | 0,1 | 9 |
Medvurst/salami, 22 % | 297 | 25 | 0,2 | 22 |
Nötköttkonserv | 241 | 14 | 4 | 19 |
Panerad skinka 3 % fett | 146 | 27,7 | 1,4 | 3,1 |
Pålägg av nötkött | 106 | 19,9 | 0 | 2,8 |
Påläggskorv, lättsaltat, fett 3 g | 103 | 10,2 | 7,5 | 3,4 |
Renpålägg kallrökt | 127 | 21,6 | 0 | 4,5 |
Siskonkorv | 212 | 9,9 | 0,9 | 19 |
Skinkkorv | 199 | 12,6 | 1 | 16,2 |
Skinkpålägg låg fetthalt | 135 | 28,7 | 0,1 | 2 |