Övriga fetter

Livsmedel (100 g)KcalProteinKolhydratFett
Bageriindustrimargarin 80 % bakning7090,4080
Bakningsmargarin 80%, pirkka/rainbow/eldorado7100,80,480
Bröd- och pizzafett7090,3080
Bull- och pajfett7230,80,680,7
Fett pulver729026,970
Fettblandning 80%, flytande, medelvärde7120,30,380,2
Flottyr 100%8800,60,499
Hushållsmargarin 80 %, för bakning, medelvärde7180,40,380
Industriflottyr88400100
Industrimargarin 80 % kavling7100,6080
Kakfett7160,60,480,5
Kokosfett 100 %8870,8099,9
Kokosolja88400100
Kräm med vanillin341012,532,9
Margarin 80%, flora, för bakning och matlagning7110,50,380
Margarin 80%, flytande, medelvärde71700,181
Matlagningsfett medelvärde7900,30,289,2
Munkstekningsfett 100%, sunnuntai88400100
Palmkärnsolja88400100
Palmolja88400100
Rybsoljaprodukt 80%, keiju, flytande7070080
Rybsoljaprodukt 80%, sunnuntai, flytande7060080
Småbrödsfett72210,681
Smördegsfett7190,90,480,7
Stekfett ister8581,2096,5
Stekolja med palm-, palmkärns- och rypsolja88400100
Talg rått nötfett8801,2099
Veg. matolja 55 %, flora culinesse lätt, flytande4960,20,256
Veg. matolja 82%, becel , flytande72600,282
Veg. matolja 82%, flora culinesse, flytande72600,282

Information/Hjälp om Livsmedelsgruppen Övriga fetter

Källa
Alla näringsvärden i tabellen kommer från Institutet för hälsa och välfärd, Enheten för nutrition. Fineli. Livsmedelsdatabas. Version 16. Helsingfors 2013.
Sökning
Skriv in en del av livsmedelsnamnet som du vill hitta. Skriver du in två eller flera ord så måste alla orden finnas med i livsmedelsnamnet för att få en träff. Tabellen uppdateras i realtid vartefter du skriver.
Sortering
I normalläget sorteras tabellen i bokstavsordning på livsmedelsnamn.
Klicka på en rubrik eller pilarna till höger om en rubrik så kan du sortera tabellen i stigande ordning på värdena i den kolumnen.
Klicka på samma rubrik igen för att sortera tabellen i fallande ordning på värdena i den kolumnen.
Mer information
Klicka på det livsmedelsnamn i tabellen som du vill veta mer om, då kommer du till en sida med flera näringsvärden, information och eventuellt jämförbara livsmedel.